Projecten

Savant – Helmond

Ontwikkelen en implementeren van een eigentijdse visie op eten en drinken, die aansluit bij de kernwaarden van de organisatie en rekening houdt met maatschappelijke trends.

De Wever – Locatie Boshuis

Ontwikkelen van zorgprofessionals op gebied van eten en drinken en er zo voor zorgen dat cliënten beter eten en het personeelsverloop vermindert.

Zorgcentrum Sint Franciscus

Er zijn verschillende doelen gesteld. Allereerst cliënten en gasten van het restaurant centraler stellen. We willen medewerkers die zich dienstbaar opstellen.

Vitalis woonzorg groep

Een tijd geleden heeft Vitalis Zorggroep een visie op eten en drinken geformuleerd en deze vertaald naar een voedingsconcept.

Vilente

Zorginstelling Vilente heeft een nieuwe werkwijze geïntroduceerd voor de bereiding van maaltijden binnen kleinschalig wonen.

Meander Medisch Centrum

Het implementeren van een tweeledig voedingsconcept: á la carte en proeverij.

Lunetzorg

Het doel is om de voedingsprocessen binnen zowel de ondersteunende diensten (horeca) als de zorg (wijk- en eetpunten, woongroepen) te verbeteren en eenduidiger te maken.

Flevoziekenhuis

Het doel is het meten van de voedselverspilling in het huidige voedingsconcept. Deze meting dient als 0-meting.

Archipel

Zorggroep Archipel heeft besloten om de eigen productiekeuken te sluiten. Voortaan zal er op de woongroepen zelf gekookt worden.

Ouderenzorg Anneborch

Het doel is het ontwikkelen, formuleren en implementeren van de visie op eten en drinken optimaliseren uitvoering van het voedingsconcept optimaliseren en het keukenteam reorganiseren.

Referenties