Praktijkopleiding
Deze training bestaat uit drie workshops. We behandelen de noodzakelijke theorie, maar de hoofdmoot is de praktijk. De training is gericht op niveau MBO2 Helpende Zorg en Welzijn, maar is natuurlijk ook voor anderen zeer interessant.
Training
Drie workshops
Bij jou op locatie (incompany) of bij ons in de Jamfabriek
Flexibel, informeer naar de mogelijkheden via info@careculinair.nl
In groepen van maximaal 12 deelnemers is het van elkaar leren een belangrijk extra resultaat. Bij de training hoort een handig digitaal naslagwerk met tips en aandachtpunten. Zo kun je na de training nog eens checken hoe het ook alweer zit.
1
2
3
Real life case: je leert om, uitgaande van een praktijksituatie op een KSW, beheersbaar het menu voor alle bewoners te maken, waarvan enkelen met een afwijkend IDDSI-niveau.
Misschien is jouw organisatie op aanraden van logopedisten al overgestapt op het IDDSI-model of is deze workshop daar de aanleiding voor. Vragen zoals: ‘Hoe test ik het IDDSI-niveau van eten en drinken?’ En ‘Hoe zorg ik ervoor dat het lekker smaakt en er lekker uitziet?’ komen aan bod in deze workshop. Onder leiding van onze professionals maak je verschillende recepten klaar (o.a. van datisevenslikken.nl) om vervolgens te testen. Ja, proeven mag! Daarnaast is er voldoende aandacht om verdere vragen te beantwoorden en te demonstreren.
Praktische informatie
Na het afronden van de training weet je:
Na de training ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met Coaching on the Job blijf je deze kennis herhalen in de praktijk. Wanneer je de signalen herkent en doorgeeft aan een leidinggevende en logopedist voorkom je verborgen ondervoeding.
Ben je benieuwd of de praktijkworkshop ‘Dat is even Slikken’ bij jouw organisatie past? Of wil je samen met jouw collega’s deze praktijkworkshop volgen? Laat hier jouw gegevens achter en trainer Ruud Verkaaik van Care Culinair zal vrijblijvend contact opnemen.