Zelfredzaamheid en de rol van eten en drinken
Het streven is dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. De zorg is erop gericht om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven met regie over het eigen leven. Informele zorg – vooral mantelzorgers – speelt hierin een steeds grotere rol. De zogenaamde schijf van vijf van zelfredzaamheid vanuit de maatschappelijke opgave is hierin een belangrijk onderdeel, zodat we zorg kunnen blijven bieden aan de personen die dat het hardste nodig hebben. Goed en lekker eten en drinken speelt hierin een niet te onderschatten rol.
Ontdek de kracht van eten en drinken die je helpt concrete stappen te zetten naar een toekomstbestendige zorg. Samen met de medewerkers en cliëntenraden kunnen we hierin doordachte keuzes maken. Voor cliënten en voor een gezonde en duurzame organisatie. Hoe je dat binnen jouw organisatie slim en efficiënt aanpakt? Dat ontdekken we samen in een vrijblijvend gesprek: neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze en hoe we samen kunnen werken aan duurzamere zorg. De weg naar een groene, gezonde en toekomstbestendige zorgsector begint vandaag. Ga die uitdaging met ons aan!