Nieuws

Rust en reinheid als uitgangspunt voor de ETZ keuken

Nieuw gezicht bij Care Culinair – We stellen Mischa Ribbers voor

Jeroen Krielaart over voedselverspilling – Duurzaam omgaan met wat duurzaam is ingekocht

Verbeter de maaltijd voor jouw cliënt met de praktijkworkshop ‘Dat is even Slikken’

Levvel: specialistische jeugdhulp met een culinaire twist

Jubileumviering Ruud Verkaaik: een decennium van culinaire toewijding!

9 tips om voedselverspilling in de zorgsector te verminderen

Minder eenzaam door gezellig samen te eten

De rol van voeding binnen WOZO

De zorgsector ondersteunen op interimbasis

Hoe kun je met voeding voor structuur zorgen bij ouderen met dementie?

Zet direct een stap vooruit in WOZO met de dagelijkse maaltijden

Voorkomen van ondervoeding bij ouderen met dementie: 7 tips voor betere eetmomenten

Slikproblemen bij ouderen: het IDDSI model

Care Culinair helpt Van Neynsel met het opleiden van medewerkers

Optimalisatietraject Menu Surplus

Nieuw kennisplatform voor ondersteuning MVO in de zorg

Archipel tekent voor drie jaar Koken is Leuk! en Coaching on the Job

Koken is leuk workshop zorginstellingen

WOZO – Programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen

Daily Fresh Food en Care Culinair samen voor Van Neynsel

Samen op weg naar een nog duurzamere zorgsector

Slikproblemen, het IDDSI-model en de praktijk komen samen bij Avoord

De Postaert zet samen met Care Culinair de bewoner op de eerste plaats

Slikproblemen bij ouderen: 6 praktische tips

Commercieel Directeur Jeroen Krielaart aan het woord

Slikproblemen bij ouderen: hoe herken je het en wat zijn de oorzaken?

Ruud Verkaaik kijkt tevreden terug op zijn tijd bij Lunet

In de zorg werk je met passie en niet omdat je het moet doen!

Care Culinair aan de slag bij particulier woonzorgcentrum Edelweiss

Emmy Verhulsdonck, projectleider Care Culinair aan het woord

Geef eten en drinken in de zorg een boost met de uitbreiding van het Served platform

Care Culinair helpt Vitalis verder op weg

Culinair coach aan de slag bij Lunet Zorg

Praktische ondersteuning voor Annenborch Rosmalen

Care Culinair aan het werk bij Proteion

Archipel gaat aan de slag met leertraject ‘Koken is Leuk!’

Aandacht voor eten en drinken

Ondervoeding bij ouderen, wat kunnen we eraan doen?

Geslaagde ‘Koken is Leuk!’ kick-off bij Archipel

Flevo Ziekenhuis: het meten van de voedselverspilling als eerste stap naar een nieuw voedingsconcept

Steeds meer zorgorganisaties kiezen voor Koken is Leuk! Online

Lekker en gezond eten bij Lunet Zorg Een goede organisatie is het fundament

Peter-broekhof-care-culinair

Een nieuw maar bekend gezicht bij Care Culinair!

De praktische aanpak van Care Culinair vindt u op onze nieuwe website

Samenwerking Inteon en Care Culinair bij Vitalis WZG

Koken is Leuk! Online: ook als erkend deelcertificaat

Care Culinair op bezoek bij Annenborch

Koken is Leuk! nu ook online