Stappenplan Ziekenhuis

Corona stappenplan

 

De zorg staat in de frontlinie in onze strijd tegen de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Het gaat een lang en intensief gevecht worden waarbij veel van uw medewerkers en uw organisatie gevraagd wordt. Toenemend aantal zieken, impact van beperkende maatregelen, onrust bij cliënten en problemen bij toeleveranciers hebben ook in impact op het voedingsproces.

In deze tijden is het van levensbelang dat een primair proces als eten en drinken door blijft gaan. Gezonde voeding is meer dan ooit nodig!

Care Culinair wil daarom vanuit haar maatschappelijke rol als specialist in eten en drinken in de zorg, juist nu steun geven aan zorginstellingen.  Wij hebben daarom een overzicht gemaakt middels een stappenplan dat je kan helpen bij aanpassingen die het gevolg zijn van de impact van het coronavirus.

 

Eten & drinken in het ziekenhuis

Beschrijving van de maatregelen die genomen kunnen worden binnen zorginstellingen op het gebied van eten & drinken, zowel voor restaurants waar zelfstandig wonende cliënten normaal gebruik maken van de warme maaltijd, als voor woongroepen.

 

Download het “Stappenplan voor eten en drinken binnen het ziekenhuis”