Over Care Culinair
Over Care Culinair

Care Culinair staat voor een eerlijke, betrouwbare en resultaatgerichte benadering van voedingsmanagementsystemen binnen zorginstellingen. Ons doel? Een (h)eerlijke, verantwoorde maaltijd voor iedereen in de zorg!

Transparant & eerlijk

Wij doen geen valse beloftes en werken niet met kleine lettertjes. Ons vooronderzoek zorgt voor een transparant uitgangspunt. Van daaruit laten we je helder en overzichtelijk zien welke punten in je voedingsmanagementsysteem toe zijn aan verbetering en hoe we deze optimalisatie kunnen realiseren.

Resultaatgericht

Care Culinair levert geen half werk. De investering die je zorginstelling doet, verdient zichzelf binnen enkele maanden terug en levert daarna nog steeds een flinke kostenbesparing op. We gaan voor blijvend resultaat en borgen dit door monitoring.

Onafhankelijk & betrouwbaar

Wij zijn onafhankelijk en betrouwbaar. Wij maken gebruik van een groot en sterk netwerk aan leveranciers, maar doen dit zonder financieel oogmerk: we werken bijvoorbeeld niet met bonussen of commissies.

Kennis & ervaring

Inmiddels beschikken wij over ongekend veel kennis en ervaring op het gebied van voedginsmanagement in de zorg. Wij werken daarnaast met grote toeleveranciers, waardoor we veranderingen in het maaltijdproces snel kunnen doorvoeren.

Recente projecten

Nieuwsgierig?

Wil je voedselverspilling tegengaan en kosten besparen? Wij laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen en welke resultaten je kunt behalen.

Neem contact op