Onze aanpak
Onze aanpak

Een (h)eerlijke, verantwoorde maaltijd voor iedereen in de zorg, dat is wat we willen bereiken. Dit doen we door het gehele proces aan te pakken binnen je voedingsmanagement: van logistiek en inkoop tot aan het serveren van een gezonde, uitnodigende en gevarieerde maaltijd.

Eerlijk en transparant

Wij werken onafhankelijk, eerlijk en transparant. Wij staan met beide benen op de werkvloer en werken samen aan verbeteringen, met én naast jullie medewerkers. Hierdoor creëren we snel draagvlak en kunnen we medewerkers direct on-the-job coachen in de nieuwe werkwijze. Medewerkers en cliënten zien direct het concrete resultaat.

Het verbeterplan

Vooral voor ouderen, die toch al niet veel eten, is het belangrijk dat wát zij eten van goede kwaliteit is. Een goed en sterk verbeterplan heeft oog voor duurzaamheid, kwaliteit en beleving. We zorgen er daarnaast voor dat onze aanpak zichzelf direct terugverdient.

Enerzijds dringen we voedselverspilling terug en zorgen we voor een effectieve optimalisatie van het maaltijdproces. Aan de andere kant kan een verantwoorde en gevarieerde maaltijd een bijdrage leveren aan revalidatie of herstel, door bijvoorbeeld een vermindering in medicatiegebruik en een verlaging in zorgkosten.

 

Training & detachering

We trainen en coachen je medewerkers, omdat zij degenen zijn die de verbeteringen in de praktijk realiseren en continueren. We ondersteunen je zorg- en welzijnsmedewerkers, indien nodig, met onze Culinair Coaches en keukenmanagers.

Monitoring

Een geslaagd project betekent een blijvende verbetering en besparing in je voedingsmanagementsysteem. Om veranderingen te kunnen behouden, ondersteunen we je ook achteraf en blijven we resultaten meten, zodat we tijdig kunnen bijsturen als dat nodig is.

Recente projecten

Nieuwsgierig?

Wil je voedselverspilling tegengaan en kosten besparen? Wij laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen en welke resultaten je kunt behalen.

Neem contact op