Monitoring
Care Culinair borgt

Onze aanpak slaagt alleen wanneer de verandering in voedingsmanagement binnen je zorginstelling ook écht blijvend is. We blijven meten, analyseren de resultaten en sturen tijdens de implementatie bij wanneer dat nodig is. Op die manier borgen we de resultaten van ons verbetertraject.

Blijven meten

Hoe weten we of ons traject geslaagd is? En hoe houd je de werkwijze vast als ons project is afgerond? Door resultaten te blijven meten kunnen we snel inspelen op veranderde situaties en borgen we de kwaliteit van het verbeterde voedingsmanagementsysteem.

Waarom borgen?

De ervaring leert dat er specifieke aandacht nodig is om veranderingen in werkwijzen te borgen. Zonder die aandacht is de verbetering niet blijvend en dat is zonde van de gedane investeringen in tijd en geld.

  • Nieuwe werkwijze verankeren
  • Verwatering voorkomen
  • Blijvend resultaat

Praktisch

Care Culinair investeert in een praktische borging van procedures door middel van overzichtelijke werkinstructies, die samen met je medewerkers worden opgesteld. Borging van de resultaten gebeurt niet aan het eind van elk verandertraject, maar start direct aan het begin. We nemen medewerkers en leidinggevenden van meet af aan mee in de verandering en dragen al doende direct over. Op deze wijze zorgen we ervoor dat alles is overgedragen tegen de tijd dat het project is afgerond.

Onze werkwijze

Wij gaan voor echte en blijvende veranderingen in je voedingsmanagementsysteem en investeren in monitoring. Hierdoor wordt de toekomstbestendigheid van je organisatie vergroot, bespaar je blijvend kosten en worden de maaltijden beter en verantwoorder.

 


 

Overige diensten

Implementatie

Detachering

Training

Monitoring

Recente projecten

Nieuwsgierig?

Wil je voedselverspilling tegengaan en kosten besparen? Wij laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen en welke resultaten je kunt behalen.

Neem contact op