Implementatie
Care Culinair implementeert

Verbeteren kan alleen wanneer je precíes weet wat er beter kan. Daarom werkt Care Culinair met een gedegen vooronderzoek en sterk projectmanagement. Geen adviesrapporten, vage beloftes of halve afspraken, maar daadwerkelijk zorgen dat het beter gaat en daarnaast de verworvenheden overdragen aan de medewerkers, zodat zij het voortaan zelf kunnen.

Vooronderzoek

Allereerst brengen wij alle processen in kaart: van inkoop tot het serveren van maaltijden. We meten de kwaliteit en werkwijze, en nemen de efficiency en het functioneren van medewerkers onder de loep. Op basis van deze nulmeting maken we een gedegen plan van aanpak, waarin de gehele maaltijdketen wordt betrokken.

Veelvoorkomende knelpunten

In ons plan van aanpak schenken we extra aandacht aan veel voorkomende knelpunten binnen voedingsmanagementsystemen. Door bijvoorbeeld de voedselverspilling terug te dringen of juist de registratie en facturatie inzichtelijker te maken, kan je zorginstelling veel kosten besparen.

  • Technische gastvrijheid
  • Competenties medewerkers
  • Registratie en facturatie
  • Voedselverspilling

Wat levert het op?

Wij zorgen voor een positieve ROI en onze aanpak levert je doorgaans in het eerste jaar al meer kostenbesparing op dan je investering kost. Door voedselverspilling terug te dringen en je voedingsmanagement te optimaliseren, bespaar je blijvend kosten, terwijl de maaltijden beter én verantwoorder zijn.

Onze werkwijze

Wij werken onafhankelijk, eerlijk en transparant. Dankzij ons intensieve vooronderzoek kom je niet voor verrassingen te staan. Met onze kennis, ervaring en aanpak wordt jouw voedingsmanagementsysteem geoptimaliseerd en verbeteren je maaltijden.

 


Overige diensten

Implementatie

Detachering

Training

Monitoring

Recente projecten

Nieuwsgierig?

Wil je voedselverspilling tegengaan en kosten besparen? Wij laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen en welke resultaten je kunt behalen.

Neem contact op