Het gezonde alternatief
Het belang van gezonde voeding is groot. In de zorg geldt dit misschien nog wel meer. Bijvoorbeeld versneld verlies van spierkracht door ondervoeding kan het nemen van eigen regie hinderen. Ook aspecten als verandering van smaak en het ontstaan van slikproblemen spelen een rol bij goed – en daarmee dus ook gezond – eten en drinken. Daarom is het van belang te weten hoe je voor jouw cliënten de balans vindt tussen gezonde én lekkere voeding, geserveerd in een stimulerende ambiance. Zodat ze zelf de regie kunnen blijven nemen. Care Culinair helpt dit beleid vorm en inhoud te geven en die, samen met de medewerkers, op de werkvloer te vertalen naar de juiste balans tussen lekker en gezond.
Ontdek de kracht van eten en drinken die je helpt concrete stappen te zetten naar een toekomstbestendige zorg. Samen met de medewerkers en cliëntenraden kunnen we hierin doordachte keuzes maken. Voor cliënten en voor een gezonde en duurzame organisatie. Hoe je dat binnen jouw organisatie slim en efficiënt aanpakt? Dat ontdekken we samen in een vrijblijvend gesprek: neem contact op voor meer informatie over onze werkwijze en hoe we samen kunnen werken aan duurzamere zorg. De weg naar een groene, gezonde en toekomstbestendige zorgsector begint vandaag. Ga die uitdaging met ons aan!