Detachering
Care Culinair detacheert

Soms heb je (tijdelijk) extra deskundigheid en/of capaciteit nodig. Care Culinair detacheert daarom Culinair Coaches en keukenmanagers. Zij werken mee in de uitvoering, maar signaleren ook waar mogelijkheden zijn voor verbetering. Ook bieden zij ondersteuning bij het implementeren of borgen van veranderingen.

Culinair Coach

De Culinair Coaches van Care Culinair ondersteunen voedingsmedewerkers met nieuwe technieken en effectieve werkwijzen. Zorgmedewerkers worden ondersteund op het gebied van bestellen en bereiden van maaltijden. Een Culinair Coach leert je medewerkers hoe zij met beperkte middelen en moeite toch een leuke, smakelijke en verantwoorde maaltijd kunnen bereiden.

Keukenmanagement

Keukenmanagers zorgen ervoor dat het keukenmanagement binnen je zorginstelling op orde is: van inkoop tot logistiek en van voedselveiligheid tot het terugdringen van verspilling. De keukenmanagers van Care Culinair leren zorg- en welzijnsmedewerkers, in een ondersteuningstraject, hoe ze kwaliteitverhogend en tijdbesparend te werk kunnen gaan.

  • Bestellen
  • Logistiek proces
  • Voedselveiligheid
  • HACCP
  • Terugdringen van voedselverspilling
  • Maaltijden van hoge kwaliteit
  • Tijdbesparing

Facilitair Culinair

Soms heeft uw organisatie extra ondersteuning nodig binnen de facilitaire dienstverlening van een locatie. Het gaat dan o.a. om logistiek & inkoop, gastenservice, huishouding en voeding (eten & drinken). Care Culinair kan u deze ondersteuning bieden als teamleider facilitair, coördinator voeding of een andere gerelateerde functie. Buiten de dagelijkse werkzaamheden wordt er (extra) ondersteuning geboden bij o.a. de keukenprocessen, restauratieve dienstverlening en eten en drinken op de verschillende afdelingen.

Zelfsturende teams

Veel zorginstellingen hebben zelfsturende teams, waar ook de verantwoordelijkheden voor eten en drinken zijn belegd. Care Culinair gelooft in samenwerken en leren van elkaar. Wij bieden jouw zorg- en welzijnsmedewerkers de ondersteuning die ze nodig hebben op het gebied van voedingsmanagement, maar zorgen er ook voor dat ze deze kennis en vaardigheden weten vast te houden.

Nieuwe concepten

Heeft een leverancier nieuwe voedings- of keukenconcepten geleverd? Dan kunnen onze keukenmanagers en Culinair Coaches je ondersteunen met het implementeren in de dagelijkse praktijk. Zij zorgen ervoor dat het écht gaat werken op de werkvloer.

 


Overige diensten

Implementatie

Detachering

Training

Monitoring

Recente projecten

Nieuwsgierig?

Wil je voedselverspilling tegengaan en kosten besparen? Wij laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen en welke resultaten je kunt behalen.

Neem contact op