Coronavirus

Het zijn onzekere tijden daarom bieden wij kosteloos onze expertise aan.

Het coronavirus en de zorg: ons gezamenlijk probleem.

 

De zorg staat in de frontlinie in onze strijd tegen de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Het gaat een lang en intensief gevecht worden waarbij veel van uw medewerkers en uw organisatie gevraagd wordt. Toenemend aantal zieken, impact van beperkende maatregelen, onrust bij cliënten en problemen bij toeleveranciers hebben ook in impact op het voedingsproces.

In deze tijden is het van levensbelang dat een primair proces als eten en drinken door blijft gaan. Gezonde voeding is meer dan ooit nodig!

Care Culinair wil daarom vanuit haar maatschappelijke rol als specialist in eten en drinken in de zorg, juist nu steun geven aan zorginstellingen.  Wij hebben daarom een overzicht gemaakt middels een stappenplan dat je kan helpen bij aanpassingen die het gevolg zijn van de impact van het coronavirus.

Bijvoorbeeld het restaurant is per direct gesloten, en maaltijden worden op een andere manier naar de cliënten gebracht. Heb je je al afgevraagd of dit haalbaar is om gedurende een periode van mogelijk nog 2 tot 4 maanden vol te houden.

Of op de woongroepen is de bezetting van medewerkers zo laag dat het niet meer haalbaar is om vers te koken, welke stappen kunnen er dan genomen worden om toch voor een lekkere en gezonde maaltijd te zorgen.

Wij wensen je zeer veel sterkte en hopen dat wij je op deze wijze op afstand kunnen ondersteunen.

Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen als je raad of daad nodig hebt. Wij staan voor jullie klaar!

⃝      Stappenplan KSW

⃝      Stappenplan Restaurant

⃝      Stappenplan Ziekenhuis

Care Culinair staan uiteraard voor u klaar met raad en daad!

 

  • We zijn ook bereikbaar via TEAMS